Door Stephan Wesdijk

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Donderdag zijn we met het volledige team gestart na een heerlijke zomervakantie. We hopen dat de vakantieverhalen van de kinderen ook leuk en positief zijn. Maandag komen de kinderen naar school. Altijd weer een spannend moment.

Hoe ziet de eerste schooldag/schoolweek eruit?

• Bij groep 1/2 is er de eerste week op maandag- en dinsdagochtend een  inloopmoment. U kunt dan even meelopen met uw kind en afscheid nemen in de klas. Iedere woensdagochtend, tot aan de herfstvakantie, mag u als ouders tot 8.45 uur in de klas meedraaien om een stukje mee te krijgen van het onderwijskundige proces in groep 1/2
  • Bij groep 3/4 kunt u a.s. maandagochtend even meelopen met uw kind, waarna u ook in de klas afscheid kunt nemen.
  • Bij de groepen (3/4) 5 t/m 8 kunt u de eerste week rond 14.00 uur even binnenlopen om de klas van uw kind te bekijken.
  • De eerste schooldag is er ook een koffiemoment voor ouders om elkaar te ontmoeten. Om 8.30 uur staat de koffie voor u klaar!

In de “normale weken” worden de leerlingen van groep 1 t/m 8, die  gebracht worden door ouders, afgezet bij het hek. Voor de leerlingen van groep 1/2 is de deur vanaf 8.20 uur open. Vanaf 8.20 uur zal er een pleinwacht op het plein aanwezig zijn. De leerlingen mogen tot 8.30 uur spelen op de voorzijde van het plein. Als om 8.30 uur de bel gaat gaan de leerlingen van groep 3/4 in de rij staan aan de linkerkant van de school bij de zij-ingang. Groep 5/6 en groep 7/8 maken per klas een rij bij de hoofdingang.

Verder zullen de leerkrachten en de leerlingen de eerste schooldag om 9.45 uur gezamenlijk het schooljaar openen. De leerlingen zullen ook een “nieuwjaarstoast” uitbrengen onder het genot van een stroopwafel en een glaasje drinken. Het is dus niet perse noodzakelijk om een pauzehap mee te nemen.

Verder in de bijlage de nieuwsbrief met nog wat praktische zaken.

Graag uw extra aandacht voor de uitnodiging van 9 september, een feestelijke middag!

We kijken er naar uit om iedereen weer te ontmoeten, wees welkom!

Hartelijke groet,

Team Albert Schweitzer